Filter receptcategorie: Snacks & Bites

Receptmomenten

Keuken

Snacks & Bites

Gratis Hutspot en Hotspot printables!

Plannen kan zo lekker zijn! Zeker als je een crazy druk schema hebt, moet dealen met kieskeurige eters thuis of gewoon organisatorisch een beetje op Monica van Friends lijkt. Print ze uit, hang ze op de koelkast en schrijf meteen je inspiratie of broodnodige boodschappen op of kruip met je laptop en een grote cappuccino op de bank om jouw favo Hutspot & Hotspot recepten op te zoeken en je Foodie Weekplanner op je gemak in te vullen!

Snacks & Bites

Bij Hutspot & Hotspot hebben wij verschillende lekkere recepten voor snacks en bites voor jou. Vaak zijn deze snackrecepten lekker makkelijk om te maken maar toch steel jij er de show mee op een verjaardagsfeestje of gewoon tijdens een zaterdagavondje film kijken op de bank!

Onze lievelingsrecept voor snacks & bites
Hier kunnen we heel kort over zijn, ons lievelingsrecept voor een lekkere snack op zaterdagvond is toch wel een grote schaal nacho’s overgoten met kaas. Je kunt hier alle kanten mee op en zo gek doen als jij maar wilt. Van nachos met gehakt, jalapeño’s, verschillende soorten kaas, tomaatjes, uien, koriander…maar het lekkerste blijft toch gewoon een schaal zoute nachos met geraspte jonge kaas en paprikapoeder. Natuurlijk mag daarbij een zelf geprakte, verse guacamole niet ontbreken, met avocado, knoflook, limoensap en koriander.

Recepten voor snacks en bites op verjaardagen
Of je stiekem gek bent op de oer-Hollandse kringetjesverjaardag of meer geniet van een gestyled feestje in de achtertuin, wij hebben een hele selectie lekkere hapjes voor je. Rosbiefrolletjes met crème fraîche, Parmezaanse kaas en pesto bijvoorbeeld. En wat dacht je van een recept voor de allerlekkerste bruschetta’s die je ooit hebt geproefd, namelijk met tomaat en burrata (lees: het romige zusje van mozzarella). Deze snack en bites recepten wil je kennen!

Easypeasy recepten voor snacks & bites
Zoals met al onze recepten geld ook hier; maak het jezelf soms niet te moeilijk. Maar we vinden het wel zonde als jij kant-en-klare potjes koopt voor lekkere hapjes die je zelf heel makkelijk kunt maken. Daarom delen we ook vaak easypeasy snack en bites recepten. Een heerlijke basilicumpesto zelf maken is namelijk zo gepiept!

Geniet van al onze recepten voor snacks & bites!