Een hele zomerlang at ik deze broodjes ooit; ik dacht dit is het lekkerste wat ik ooit heb geproefd. Het brood is gebakken in olie en knoflook, de burrata is romig, de tomaatjes fris en de crème di balsamico maakt het helemaal af. Maak dit wonderlijke hapje als voorgerecht, b-day bite of als een side bij een goed bord pasta.
Burrata is een mozzarella met room, wat tegenwoordig gewoon bij de Appie of Jumbo te krijgen is. Een soort hemelse substantie waar we, zoals zo vaak op foodiegebied, de Italianen extreem dankbaar voor mogen zijn.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!