Geroosterde aardappeltjes met zeezout & rozemarijn

Wat voor stuk vlees je ook klaarmaakt voor een zondagsdiner, deze geroosterde aardappeltjes zijn perfect! Simpel, verrukkelijk en een hit bij iedereen aan tafel. Ook heel geschikt voor een kerstdiner of gewoon een etentje met vrienden. Rozemarijn en knoflook is toch ook echt een gouden combi!

Perfect bij een hele kip uit de oven

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Geroosterde aardappeltjes met zeezout & rozemarijn

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
40 MIN.
45 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

3

Ingrediënten:

  • Pondje iets kruimige aardappelen (kleine aardappeltjes)
  • 2 teentjes knoflook
  • Twee takjes rozemarijn
  • 2 eetlepels goede olijfolie
  • Zeezout

Instructies:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Boen de aardappeltjes en leg ze in een ovenschaal. Meng de olijfolie met de twee uitgeperste teentjes knoflook.
  • Besprenkel de aardappeltjes daarmee.
  •  Rits de takjes rozemarijn kaal en bestrooi de aardappels met de blaadjes. Bestrooi als laatste de aardappeltjes ruim met zeezout.
  • Bak de aardappeltjes in de oven ongeveer 30 – 40 minuten.

Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?