Contact

Let's get in touch

Heb jij suggesties voor recepten (leuk!), vragen of opmerkingen, neem dan even contact met mij op!

Hoe kun je mij bereiken?

Stuur een mailtje naar info@hutspotenhotspot.nl of vul het contactformulier in! 

Stuur een berichtje

Perspakketjes

Heb jij vragen met betrekking tot een samenwerking of wil je een perspakket toesturen? Kijk dan ook even op deze pagina voor meer informatie.

Welkom op mijn foodiewalhalla.

Ik hoop jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren en je te inspireren door mijn recepten en hotspots hier op Hutspot & Hotspot met je te delen.

Mijn eetpatroon varieert van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Op zaterdag ga ik graag naar de markt, de kaasboer en de slager om ’s middags (mét een goed glas rode wijn op het aanrecht) een Franse stoofpot op te zetten. Als ik naar het strand ga voor een wandeling dan neem ik in knoflook en citroen gemarineerde kip mee, op vrijdagavond trek ik graag een kratje oesters open of bak ik bruschetta’s die we beleggen met burrata. Verder is mijn doel; feeding the family met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden. Van hutspot tot een hele kip uit de oven en van pasta carbonara tot tonijn tataki.

Naast mijn recepten zijn op deze blog ook mijn favo foodie hotspots in Amsterdam (en binnenkort Utrecht) te vinden!  

Stuur een mailtje naar info@hutspotenhotspot.nl of vul het contactformulier in! 

Vragen met betrekking tot een samenwerking of wil je een perspakket toesturen? Kijk dan ook even op deze pagina voor meer informatie.