SHOP // mijn favo's!

Take a peek at hoe ik mijn huis ingericht of doe inspiratie op tussen mijn meest favoriete items ever! Van mijn kitchen essentials, nieuwste ontdekkingen op interieurgebied, tot hoe ik mijn tafel dek. Dit zijn de items die I absolutely love!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Op zaterdag ga ik graag naar de markt, de kaasboer en de slager om ’s middags (mét een glas rode wijn op het aanrecht) een Franse stoofpot op te zetten. Verder is mijn doel; feeding the family met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Staan deze recepten al op jouw lijstje?

FREEBIES; Hutspot en Hotspot printables!

Plannen kan zo lekker zijn! Zeker als je een crazy druk schema hebt, moet dealen met kieskeurige eters thuis of gewoon organisatorisch een beetje op Monica van Friends lijkt. Print ze uit, hang ze op de koelkast en schrijf meteen je inspiratie of broodnodige boodschappen op of kruip met je laptop en een grote cappuccino op de bank om jouw favo Hutspot & Hotspot recepten op te zoeken en je Foodie Weekplanner op je gemak in te vullen!