Welkom in mijn Foodie Walhalla
Ik ben Ester. Foodielover to the max. Horecadochter. Contentmarketeer. Reiziger. En ik ben vol overgave de hele dag met eten bezig. Van het ontdekken van nieuwe hotspots van Utrecht tot Amsterdam (en alles wat daar tussen zit), tot het koken van easy recepten op maandag, taco’s op Tuesday of uitgebreide Sunday dinners. Oh en tussendoor werk ik ook nog. Niet bepaald een foodiebreak te noemen, want ik ben contentmarketeer voor cheesecake queen Miljuschka Witzenhausen. Heerlijk.


Feeding family and friends met homemade food, that’s what I love most. Van een kratje oesters open trekken met Alex op vrijdagavond, verse ingrediënten voor een Franse stoofpot op de markt scoren op zaterdag tot een grote pan pasta carbonara en plank bruschetta’s voor ons hele gezin op zondag.

Wat we eten en hoe we denken over voeding is de laatste jaren in een rap tempo veranderd. Zo zijn we bewuster bezig met wat we in onze mond stoppen maar tegelijkertijd zijn er ook veel onduidelijkheden ontstaan. Hoewel ik de heilige graal ook nog niet heb gevonden, weet ik één ding zeker; in mijn homemade tomatensoep gaan geen tien suikerklontjes.
Naast deze heerlijke, overdadige bak eten bied mijn Instagram account trouwens dagelijks aan bijna twintigduizend mensen niet alleen een kijkje in mijn keuken maar ook in mijn familie, lifestyle en life in general. Benieuwd?

