Samenwerken

Let's start creating.

Welkom in mijn Foodie Walhalla

Hi, ik ben Ester: foodie, mama, horecadochter, creatieveling, reiziger en contentmarketeer. Mijn dagen draaien om eten: van zelf in de keuken staan, erover schrijven tot nieuwe hotspots ontdekken in Utrecht en Amsterdam. Doordeweeks kook ik smaakvolle en voedzame recepten, met veel groente en verse ingrediënten. In het weekend eet ik het liefst als een echte bourgondiër; oesters, Franse stoofschotels, perfect gebakken biefstuk, goede chocolade of een schaal Fruit de Mer. Of natuurlijk een kaasplank met een goed glas port, want kaas is leven. 

Voor mij draait het niet alleen om eten, maar om de beleving en het delen van die onvergetelijke momenten met vrienden en familie. Een foodie in hart en ziel, waar gezelligheid en culinaire verwennerij hand in hand gaan. Ik geloof daarbij niet in calorieën tellen, maar wel in balans en stapsgewijze verandering van eetpatronen.

Op mijn Instagramaccount deel ik niet alleen mijn culinaire creaties, maar ook een kijkje in mijn familie, lifestyle en het dagelijks leven, wat door meer dan twintigduizend mensen wordt gevolgd. @ester.hueting.

Naast mijn blog werk als contentmarketeer, content creator en receptontwikkelaar. Dit deed ik al voor bijvoorbeeld: Miljuschka Witzenhausen, Crisp, Made.com, Abbot Kinney’s, Toptrouwlocaties en Hajé Hotels & Restaurants.

Benieuwd?  

Receptontwikkeling

een hoofdrol voor jouw product

MADE.COM

Bij deze Gezonde Rode Curry met Shanghai Paksoi en Aspergebroccoli serveerde ik op het schitterende Mangata servies van Made.com.

CALINDA

De mega grote, sappige winteraardbeien van Calinda waren de basis voor deze Smoothiebowl met Aardbei, Avocado en Kokos.

ABBOT KINNEY'S

Ik toverde met de 100% plantaardige Griekse yoghurt een familieklassieker om in een vegan dessert.

REISHUNGER

Met hun volkoren jasmijnrijst maakte ik deze romige curry met pindakaas, kokos en curryballen.

TERRE & MER

Deze absoluut goddelijke Pulpo met rijst, kruiden, granaatappel en tomaat maakte ik met de octopus tentakels van Terre & Mer.

VAVERSA

Met de verse kruiden en microgroente uit de Localeavesbox maakte ik deze heerlijke Laab kipsalade.

AARDAPPELSHOP

Koken met vergeten groente; een romige aardpeerpuree met sesamolie en hazelnoten.

WALCHER DISTILLERY

Limoncello donuts met pistache uit de oven (met Walcher Limoncello!)

VEGANO FOODS

Deze Matcha Cheesecake Bananenpannenkoeken maakte ik met natuurlijk Vegano kleurstof.

Collabs

Klanten & samenwerkingen
Made.com X Hutspot & Hotspot
Crisp X Hutspot & Hotspot
Aardappelshop X Hutspot & Hotspot
Terre & Mer X Hutspot & Hotspot
Walcher X Hutspot & Hotspot

Over de doelgroep

Leeftijd

De meeste Hutspot en Hotspot volgers zijn tussen de 25 - 44 jaar (60,7%), de leeftijden 45-54 jaar beslaat 18,9% en 8,1 % is ouder.

Demografische gegevens

Vooral Nederlandse foodies volgen Hutspot en Hotspot. Maar liefst 73,2% komt uit Nederland, tegenover 9,3% Belgische bezoekers. De foodies komen voornamelijk uit de Randstad. De belangrijkste steden zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Gender

Een kleine 80% van de Hutspot en Hotspot volgers is vrouw.

Update: juli 2021

Content partnerships

Gezouten bruschetta's met opgeklopte ricotta, gemarineerde tomaten en honing

Naast receptontwikkeling kunnen we ook een langdurig content partnership met elkaar aangaan. Past jouw merk bij mijn merk? Dan komen we er samen uit. Ook als je bijvoorbeeld een prachtige servieslijn hebt of fijne kitchen essentials. 

Jouw hotspot op de kaart

Rouhi - House of Rituals

Wil jij jouw hotspot op de kaart terug kunnen vinden? Dan kun je me altijd uitnodigen voor een etentje. Hierbij is het altijd zo dat ik een eerlijke recensie schrijf én dat ik jouw hotspot alleen op de kaart kan zetten, als deze past bij de doelgroep.

Perspakketjes en invites

Perspakketjes

Leuk dat je mij iets wilt toesturen, ik ben gek op pakketjes (vraag maar aan mijn vriend). Zoals bij alle samenwerkingen geldt, ik schrijf alleen over jouw product, dienst of onderwerp als het past bij Hutspot & Hotspot. 

Neem voor het postadres even contact op via ester@hutspotenhotspot.nl

Advertising & bannering

DSC01794

Wil jij de bekendheid van jouw winkel op product vergroten door gebruik te maken van advertising & bannering? Dat kan, als jouw product bij de doelgroep past. Neem even contact op voor meer info!

Social media promotie

DSC07822

Bijna 20.000 foodies volgen Hutspot & Hotspot op Instagram en op Pinterest ligt het bereik al snel over de 20.000 per maand! Kortom, mijn accounts zijn een goede plek om jouw product te promoten, bijvoorbeeld door een leuke giveaway of met een creatieve post!

Food is the ingredient that binds us together

Contact

Heb je een vraag of wil je graag mijn
mediakit ontvangen?

Stuur een mailtje naar ester@hutspotenhotspot.nl of vul het contactformulier in!