Samenwerken

Let's start creating.

Welkom in mijn Foodie Walhalla

Ik ben Ester. Foodielover to the max. Brandmanager. Horecadochter. Reiziger. En graag elke avond te vinden in een nieuwe Amsterdamse of Utrechtse hotspot, of samen met mijn vriend (een rasechte omnivoor) en zijn twee dochters aan de keukentafel, boven een dampend bord romige spaghetti carbonara. Ik hoop jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren door mijn recepten en hotspots te delen.

Mijn eetpatroon varieert van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Op zaterdag ga ik graag naar de markt, de kaasboer en de slager om ’s middags (mét een glas rode wijn op het aanrecht) een Franse stoofpot op te zetten.

Als we op het strand gaan wandelen nemen we in knoflook en citroen gemarineerde kip mee, op vrijdagavond trekken we een kratje oesters open of bakken we bruschetta’s die we beleggen met burrata. Verder is mijn doel simpel; feeding family and friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Weet wat je eet.
Wat we eten en hoe Nederlanders denken over voeding is de laatste jaren in een rap tempo veranderd. Zo zijn we bewuster bezig met wat we in onze mond stoppen maar tegelijkertijd zijn er ook veel onduidelijkheden ontstaan. Is brood een dikmaker? Mag je maar twee stuks fruit per dag? Is intermittent fasting nou juist goed of slecht? Hoewel ik de heilige graal ook nog niet heb gevonden, weet ik één ding zeker; in mijn homemade tomatensoep gaan geen tien suikerklontjes. 

Naast veel variëren en voldoende groente eten, denk ik dat de sleutel tot gezond eten dus ook ligt in de bereiding; namelijk door je maaltijden zelf te koken met verse ingrediënten. Homemade food, waarbij je precies weet wat je er in stopt. Zo ben je beter in staat om je maaltijden en tussendoortjes in balans te houden en maak je bewustere keuzes. Ik laat zien dat dat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. En jij weet wat je eet. 

Om even cheasy met je te worden; food is the ingrediënt that binds us together. Wel hartstikke waar; eten is voor iedereen.

Over de doelgroep

Leeftijd

De meeste Hutspot en Hotspot volgers zijn tussen de 25 - 44 jaar (60,7%), de leeftijden 45-54 jaar beslaat 18,9% en 8,1 % is ouder.

Demografische gegevens

Vooral Nederlandse foodies volgen Hutspot en Hotspot. Maar liefst 73,2% komt uit Nederland, tegenover 9,3% Belgische bezoekers. De foodies komen voornamelijk uit de Randstad. De belangrijkste steden zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Gender

Een kleine 80% van de Hutspot en Hotspot volgers is vrouw.

Update: juli 2021

een hoofdrol voor jouw product

Receptontwikkeling

Wil jij dat ik een recept ontwikkel met jouw product in de hoofdrol? Dat kan! Zo creëerde ik met de Limoncello van Walcher Distillery (via Branding Trends) goddelijke ovengebakken donuts, was de olijfolie van Natural Step Spain de hoofdrolspeller in een recept voor geroosterde citroenaardappelen en een cheesy borrelbrood en maakte ik met de natuurlijke kleurstoffen van Vegano Foods heerlijke matcha pannenkoeken. Ook met producten uit de aardappelshop ontwikkelde ik heerlijke recepten zoals de populaire No-mayo aardappelsalade met verse kruiden én een romige aardpeerpuree met sesamolie en hazelnoten. 

Content partnerships

Gezouten bruschetta's met opgeklopte ricotta, gemarineerde tomaten en honing

Naast receptontwikkeling kunnen we ook een langdurig content partnership met elkaar aangaan. Past jouw merk bij mijn merk. Dan komen we er samen uit. Ook als je bijvoorbeeld een prachtige servieslijn hebt of fijne kitchen essentials. Neem gerust contact op, dan kunnen we ontdekken hoe wij kunnen samen werken en kan ik een content partnership op maat voor je maken.

Jouw hotspot op de kaart

Rouhi - House of Rituals

Wil jij jouw hotspot op de kaart terug kunnen vinden? Dan kun je me altijd uitnodigen voor een etentje. Hierbij is het altijd zo dat ik een eerlijke recensie schrijf én dat ik jouw hotspot alleen op de kaart kan zetten, als deze past bij de doelgroep.

Perspakketjes en invites

Perspakketjes

Leuk dat je mij iets wilt toesturen, ik ben gek op pakketjes (vraag maar aan mijn vriend). Zoals bij alle samenwerkingen geldt, ik schrijf alleen over jouw product, dienst of onderwerp als het past bij Hutspot & Hotspot. 

Neem voor het postadres even contact op via ester@hutspotenhotspot.nl

Advertising & bannering

DSC01794

Wil jij de bekendheid van jouw winkel op product vergroten door gebruik te maken van advertising & bannering? Dat kan, als jouw product bij de doelgroep past. Neem even contact op voor meer info!

Food is the ingredient that binds us together

COMING SOON:
HotspotMap Utrecht

Hutspot en Hotspot verlaat de grenzen van het reservaat Amsterdam om 030 onveilig te gaan maken. Met een enorm scala aan leuke restaurantjes, koffiezaakjes en andere hippe tenten, verdient deze stad een eigen HotspotMap. Wil jij weten hoe wij kunnen samenwerken in de Utrecht HotspotMap? Stuur dan even een mailtje.
Stay tuned!

Contact

Heb je een vraag of wil je graag mijn mediakit ontvangen?

Stuur een mailtje naar info@hutspotenhotspot.nl of vul het contactformulier in! 

Stuur een berichtje