Hét beste recept ever voor guacamole

Er gaat niets, maar dan ook niet boven een schaal nachos met gesmolten kaas, pepertjes en paprikapoeder met een enorme schaal guacamole on the side. Glaasje wijn of nog beter; een frozen margarita ernaast en klaar. Perfect voor naast de Telenovela avonturen van Jane the Virgin. Dit is het beste recept ever voor een goede guac. Geloof me je vanaf nu prak jij hem altijd zo.

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Hét beste recept ever voor guacamole

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

2

Ingrediënten:

  • 2 rijpe avocado’s
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 limoen
  • ½ rode peper
  • Handje cherrytomaatjes
  • Zeezout
  • Zwarte peper
  • Verse koriander

Instructies:

  • Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Prak de avocado’s in een schaal tot een gladde, romige massa.
  • Snipper het uitje, pers de knoflook, snijd de rode peper en de cherrytomaatjes fijn, en hak de koriander.
  • Rasp de limoen en voeg deze samen met de rode peper, cherrytomaatjes en de koriander toe aan de avocadopuree.
  • Pers een halve limoen uit boven de guacamole mengel en prak het geheel door elkaar.
  • Breng op smaak met zeezout en flink wat verse peper en klaar is jouw beste guac ever.

Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?