Gezouten bruschetta’s met opgeklopte ricotta, gemarineerde tomaten en honing; wauw wat is dit lekker! Ik kwam deze week ergens een soortgelijk receptje met opgeklopte ricotta tegen op een Amerikaanse foodblog en ik moest het gewoon proberen, want het is zo easypeasy. Klop met de staafmixer of een foodprocessor de ricotta op met wat zout en klaar. Ondertussen bak je in de pan je brood lekker knapperig met wat olijfolie, zeezout en peper. De honingtomaatjes heb ik gemarineerd met olijfolie, wat balsamico azijn, verse basilicum, knoflook, gedroogde oregano, zeezout en verse peper. Je maakt deze bruschetta’s af met honing en optioneel wat verse tijm.
Meer borrelhapjes, zoals deze bruschetta’s met opgeklopte ricotta of dips waar je van gaat watertanden:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!