Loaded papadums met roomkaas, biet en geitenkaas

Deze loaded papadums met roomkaas, biet en geitenkaas zien er niet alleen fantastisch uit, zo smaken ze ook. Wat een feestje deze lunch, hoewel ik deze loaded papadums niet vind misstaan als voorgerechtje tijdens een gezellig etentje. Papadums zijn hele dunne, knapperige Indiase crackertjes en normaal serveer ik ze bij een butter chicken of lekkere curry. Maar ze zijn dus ook heerlijk als lunch! Belegd met de roomkaas met biet, geitenkaas en walnoten!

Loaded papadums met roomkaas

Ik ben helemaal gek op deze loaded papadums met roomkaas, wat een verassing! Je kunt papadums met van alles en nog wat beleggen. Het is een typisch Indiaas bijgerechtje wat meestal bij een maaltijd geserveerd wordt. Maar ook in India beleggen ze hun papadums met bijvoorbeeld uien, mango chutney, sauzen of kruiden. Ik ben heel benieuwd waar jij je papadum mee zou beleggen! Heb je leuke suggesties voor mij? Of een andere recepttip? Stuur mij dan een mailtje; ester@hutspotenhotspot.nl.

Loaded papadums met roomkaas
Loaded papadums met roomkaas
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Loaded papadums met roomkaas, biet en geitenkaas

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

4

Ingrediënten:

  • 8 papadums
  • 1 bakje à 150 gram AH Roomkaas rode biet geitenkaas
  • 125 gram verse geitenkaas schijfjes
  • handje ingelegde rode kool
  • handje walnoten
  • zwarte sesamzaadjes
  • verse koriander

Loaded papadums met roomkaas

Instructies:

  • Smeer de papadums voorzichtig in met een dikke dot roomkaas met biet.
  • Verkruimel boven elke papadum wat geitenkaas en leg er wat inlegde rode kool bovenop.
  • Maak de papadums af door er stukjes walnoot, zwart sesamzaad en verse koriander overheen te strooien.
  • Geniet van je loaded papadums met roomkaas, biet en geitenkaas!

Loaded papadums met roomkaas
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?