Homemade whiskeysaus

Homemade whiskeysaus maakt alle verschil in de wereld en de meeste ingrediënten heb je vaak wel in huis zoals ketchup en mayonaise. Ik haal er een mini flesje whiskey bij maar dit is natuurlijk up to you (de non-alchohol version is ook heel lekker). Heerlijk bij een avondje ordinair gourmetten of door deze heerlijke retro gevulde avocado’s met Hollandse garnaaltjes.

Homemade wiskeysaus
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Homemade whiskeysaus

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

4

Ingrediënten:

  • 5 eetlepels mayonaise
  • 100 milliliter slagroom
  • 1 theelepel kristalsuiker
  • 2 eetlepels ketchup
  • 2 theelepels azijn
  • 1 theelepel gerookt paprikapoeder
  • zeezout
  • zwarte peper
  • flink scheutje whiskey
  • paar druppels tabasco

Homemade wiskeysaus

Instructies:

  • Klop de slagroom op met het theelepeltjes suiker in de keukenmachine of met de hand.
  • Voeg de mayonaise, ketchup, azijn, paprikapoeder, whiskey en tabasco toe en meng alles goed door elkaar.
  • Breng de homemade whiskeysaus op smaak met zout en peper.

Homemade wiskeysaus
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?