Romige Pindakaas Breakfast Bowl

Even een kleine warning up front; deze is alleen voor de die hard pindakaasfans onder ons! Deze Pindakaas Breakfast Bowl met banaan, granola en kokos is super vol van smaak en dan bedoel ik; pindakaassmaak. Je roert namelijk warme pindakaas door Griekse yoghurt, waardoor het super creamy en nootachtig wordt.

Romige Pindakaas Breakfast Bowl
Romige Pindakaas Breakfast Bowl
Romige Pindakaas Breakfast Bowl
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Romige Pindakaas Breakfast Bowl

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

1

Ingrediënten:

  • 250 gram Griekse Yoghurt (10%)
  • 3 eetlepels pindakaas
  • 3 eetlepels pindakaas
  • handje granola
  • handje kokossnippers

Romige Pindakaas Breakfast Bowl

Instructies:

  • Doe de pindakaas in een schaaltje die de magnetron kan aan kan en verwarm de pindakaas ongeveer 30 seconden.
  • Roer de warme pindakaas door de Griekse yoghurt (houd een klein beetje achter voor on top) en doe alles daarna in een kommetje.
  • Snijd de banaan in mooi dunne plakjes en beleg de yoghurt hiermee.
  •  Bestrooi nog met wat granola en kokossnippers en je Pindakaas Breakfast Bowl is ready!

Romige Pindakaas Breakfast Bowl
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?