Filter receptcategorie: Zoet & desserts

Receptmomenten

Keuken

Zoet & desserts

Gratis Hutspot en Hotspot printables!

Plannen kan zo lekker zijn! Zeker als je een crazy druk schema hebt, moet dealen met kieskeurige eters thuis of gewoon organisatorisch een beetje op Monica van Friends lijkt. Print ze uit, hang ze op de koelkast en schrijf meteen je inspiratie of broodnodige boodschappen op of kruip met je laptop en een grote cappuccino op de bank om jouw favo Hutspot & Hotspot recepten op te zoeken en je Foodie Weekplanner op je gemak in te vullen!

Zoet & desserts

Ben jij op zoek naar de lekkerste recepten in de categorie zoet & desserts? Wil jij weten hoe je een perfecte tiramisu maakt overheerlijke wentelteefjes? Ik maak mijn wentelteefjes van Fries suikerbrood, waardoor het niet alleen een perfect dessert (lekker serveren met kaneelijs) maar ook een goddelijk ontbijtje met rood fruit is. Een dessert kan ook een drankje zijn. Bijvoorbeeld een ijskoude, romige Sgroppino. Zo eentje die je voor heel eventjes dan meeneemt naar een zonnige Italiaanse zomeravond!

Pannenkoeken
In de categorie zoet en desserts kan ik je ook niet de 1, 2, 3 pannenkoekenregel onthouden. Dit is de aller makkelijkste manier om pannenkoeken te bakken, met ingrediënten die je eigenlijk altijd wel in huis hebt. Lekker als avondeten maar vooral als ontbijt. Met wat citroenrasp door het beslagje! Ook al zo zoet; een heerlijke homemade lemon curd, die je samen met ricotta bij deze lekkere pannenkoeken serveert.

Zoet en desserts, waarmee verras je?
Zoet en een dessert; mijn bekende tiramisu dip. Een favoriet dessert bij ieder etentje. Een romige mascarpone dip waar je geen lepel voor nodig hebt. Nee, je lepelt het zoete dessert op een met een lange vinger! Loopt het water je al in de mond? Dan heb ik je nog niet eens vertelt over het lekkerste december dessert: speculaas cheesecake met Tony Chocolonely chocoladesaus en een goddelijke crumble.

Zoet en Desserts on trend
Bij Zoet en Desserts spot je ook de wrap hack TikTok trend weer. Ik heb namelijk ook een dessert variant van deze handige wrap hack gemaakt. Met Nutella, marshmallow en verse aardbeien. De marshmallow plakt heerlijk aan elkaar als je de wrap onder de grill vandaan tovert! Wedden dat je gasten verrast zijn! Heerlijk! Ach weet je ik kan nog wel even doorgaan over lekkere desserts en andere zoetigheden; van appelflappen met amandelspijs tot appelkaneelbommetjes met stroop. Maar neem lekker zelf even een kijkje. Mis je nou een receptje? Laat het me weten, dan ga ik die voor je uittesten!