Herfst appeltaart met kaneel, ik heb de hele week al zin om dit recept met je te delen. Door die heerlijke eerste, regenachtige herfstdagen afgelopen weekend heb ik enorme cravings naar appeltaart met een flink snuf kaneel gekregen. De herfst is mijn favoriete seizoen: de kaarsjes mogen weer aan, de dekens weer op de bank, de geur van de verwarming in huis die aanslaat (niet té hoog, want hallo nieuwe gasrekening) en de natuur laat zijn mooiste kleuren zien. Daarom besloot ik deze taart een lekker herfsttintje te geven, een kleine ode aan dit heerlijke seizoen.
Zelf appeltaart maken is echt een eitje. Je hebt weinig ingrediënten nodig, sterker nog meestal heb ik alles gewoon in huis. Wat zelfrijzend bakmeel, boter, eieren, suiker, kaneel en natuurlijk appels.
En dan die geur van verse appeltaart die door het hele huis drijft als de taart in de oven staat….daar gaat niets boven.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!