Gegrilde Ananas van de Barbecue met rum en chocolade ijs. Alleen vlees op de barbecue? Ben je mal! Ook desserts kun je prima op de barbecue klaarmaken en deze gegrilde ananassen zijn echt heerlijk. Ik wilde ze eerst alleen met bruine suiker bestrooien maar omdat we toch Dark ‘n Stormy’s dronken, stond de fles rum toch op tafel De rum bleek een fantastische toevoeging. Je maakt simpelweg een soort stroperige marinade van rum en bruine suiker, waar je de ananassen mee insmeert voordat je ze roostert boven de hete kolen. Bolletje chocolade ijs erbij en je hebt een heerlijke afsluiting van je barbecue!
Naast deze Gegrilde Ananas van de Barbecue met rum en chocolade ijs heb ik nog veel meer lekkere barbecue receptjes voor je!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!