Eton Mess; de herfsteditie (met abrikozenjam en bramen)

Eton Mess; de herfsteditie. Een Eton Mess maken wij heel vaak klaar als mensen komen eten! Het is namelijk heel lekker en super makkelijk; een kind kan de was doen. De zoete combi van verkruimelde Bastognekoekjes, luchtig opgeklopte slagroom, vers fruit en jam is echt heel lekker!

Eton Mess; de herfsteditie

In het traditionele Engelse recept gaan normaal gesproken ook nog meringues maar wij maken dit lekkere toetje altijd met Bastognekoekjes, slagroom, fruit en jam!

Eton Mess; de herfsteditie
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Eton Mess; de herfsteditie (met abrikozenjam en bramen)

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.

Porties:

4

Ingrediënten:

  • 500 milliliter opgeklopte slagroom
  • 140 gram bastognekoekjes
  • abrikozenjam
  • 225 gram bramen

Eton Mess; de herfsteditie

Instructies:

  • Leg de bastognekoekjes in een schone theedoek en vouw deze dubbel. Slag met een deegroller de koekjes stuk.
  • Klop de slagroom op volgens de verpakking.
  • Maak de nu de toetjes klaar en vergeet niet; het is een Eton Mess, het mag een rommeltje zijn. Schep eerst wat Bastognekoekjes in een hoog glas of leuk schaaltje; dan een lepel opgeklopte slagroom; wat kleine lepeltjes jam en dan bramen. Ga zo door tot je een mooie mess hebt!
  • Herhaal dit drie keer voor de andere toetjes en geniet!

Eton Mess; de herfsteditie
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Beoordeling Eton Mess; de herfsteditie (met abrikozenjam en bramen).