Vanille Swirl Buns met witte chocolade topping, beter gaat een zondags ontbijt niet worden! Het recept is trouwens super easy om te maken. Eén van mijn grootste ontdekking ooit is nog steeds het gebruik van kant-en-klaar croissantdeeg voor het maken van cinnamon rolls en andere lekkere ontbijtjes zoals dus deze Vanille Swirl Buns. De vulling bestaat uit een vanilleboter, die ik in letterlijk 1 minuut heb gemaakt. Maar daar stopt het niet. Terwijl je vervolgens deze buns in de oven hun werk laat doen, maak je snel een topping door witte chocolade te smelten. Daarna komt het meest satisfying moment van je dag. De Swirl Buns bedruipen met de gesmolten witte chocolade.
Wil jij naast deze Vanille Swirl Buns met witte chocolade topping meer inspiratie voor Rolls & Buns? Probeer dan deze recepten:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!