Wrap hack! Dessert wrap met aardbei en Nutella

Heb jij deze nieuwe TikTok foodie trend al gespot? De wrap hack. Ik maakte verschillende variaties en vroeg me ondertussen de hele tijd af waarom ik hier nooit eerder op ben gekomen. Deze dessert wrap met aardbei en Nutella is echt heeeeel erg lekker! De marshmallow is na het bakken heerlijk sticky en de warme Nutella zorgt voor een klein food orgasme! Probeer zelf de dessert wrap met aardbei en Nutella!

Dessert wrap met aardbei en Nutella

Foodtrends op TikTok
Met de wrap hack maak jij de perfecte wrap in een paar simpele stappen. Het is zo makkelijk, dat je jezelf blijft afvragen waarom je dit zelf niet hebt bedacht. Ook to go maak jij een heerlijke wrap thuis klaar, je vouwt hem op en ter plekke hoef je hem alleen maar op te warmen. Perfect voor als we ooit weer naar kantoor mogen. Ik ben er trouwens achter gekomen dat TikTok een top bron voor kookinspiratie en grappige foodhacks is.  Eerder al maakte ik deze Dalgona Coffee (alleen maar de lekkerste ijskoffie die je ooit hebt geproefd), eveneens een enorme TikTok trend.

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Wrap hack! Dessert wrap met aardbei en Nutella

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
3 MIN.
8 MIN.

Porties:

2

Ingrediënten:

  • tortilla wraps
  • verse aardbeien
  • marshmallows
  • Nutella

Dessert wrap met aardbei en Nutella

Instructies:

  • Ik kan het niet makkelijker voor je maken, check ook de video even maar voor wie liever leest, komt ie; snijd een wrap tot de helft in.
  • Smeer een kwart van de wrap in met Nutella, beleg het kwart daarboven met aardbeien, het kwart daarnaast besmeer je weer met Nutella en het laatste puntje beleg je met plakjes marshmallow (ik heb de marshmallow in drieën gesneden).
  • En dan is het tijd voor de wrap hack. Vouw de wrap met de klok mee, in kwartjes, op. Bak dessert wrap met aardbei en Nutella vervolgens in de pan (of onder de grill) tot beide kanten bruin zijn en de marshmallows gesmolten.
  • In puntjes snijden en klaar ben je!

Dessert wrap met aardbei en Nutella
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Beoordeling Wrap hack! Dessert wrap met aardbei en Nutella.