De 21 populairste recepten van 2021

Nu 2022 BIJNA aanbreekt is het tijd om de 21 populairste recepten van dit eerste jaar Hutspot & Hotspot met je te delen! Het is echt op zoveel vlakken een bijzonder jaar geweest; voor mij persoonlijk, op culinair gebied en natuurlijk voor ons allemaal in deze nu al historische tijden.

Voordat ik in de recepten duik wil ik jou nog even heel erg bedanken. Ik heb echt keihard genoten van het ontwikkelen van de vele recepten, het koken, de etentjes, samenwerkingen en nieuwe culinaire ontdekkingen en ik kijk ontzettend uit naar volgend jaar, maar zonder jou was dit allemaal niet mogelijk geweest. Dank je wel voor de reviews, recensies, saved pins en vele reacties en PB’tjes op Instagram. Tijdens de kerstdagen rees het aantal bezoekers van de website letterlijk de pan uit, jullie gingen massaal de keuken in en ik vond het fantastisch om jullie creaties terug te zien. Maar genoeg gekletst…want wat waren de populairste recepten van dit jaar? Kun jij het raden?

Ennnn….wat was jouw favoriet?

Gezouten bruschetta's met opgeklopte ricotta, gemarineerde tomaten en honing
Pastinaak en Truffelsoep
Gele Curry met Geroosterde Bloemkool, Prei, Kip en Cashewnoten
Zomerse perziksalade met burratini
Creamy cheese dip met burrata
Traybake met Kip
Hot Toddy's
De beste zelfgemaakte Warme Chocolademelk EVER
Tonijn Tostada's met avocado en chipotle mayonaise
Romige Curry met Pindakaas, Kokos, Curry Ballen en Pompoen
Focaccia Art
Geroosterde broccoli met sojasaus en sesamzaadjes
Tonijn Tataki
Christmas Cruffins met Cranberrycompote
Wrap hack Mexican style
Makkelijke cinnamon rolls
Homemade wiskeysaus
Finse Fetapasta

Bewaar dit artikel op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed! 

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten