Traybake met Kip, Broccoli, Citroen en Taggia olijven! Traybake? Yes, een traybake! Dat betekent eigenlijk gewoon dat je alle ingrediënten op één bakplaat klaarmaakt. Dé ideale manier om een simpele, verse, homemade maaltijd op tafel te zetten. Perfect voor een doordeweekse dag. Deze traybake is één van mijn favorieten; met sappige gegrilde kip in een marinade van kruiden, citroen en knoflook, knapperig geroosterde aardappeltjes en broccoli. Ik serveerde de traybake met een heel lekkere citroen aioli, het receptje voor die lekkere dip is hier te vinden!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
Vindt jij het ook altijd zo’n zonde om de stronk van de broccoli gewoon weg te gooien? Maak er dan een simpele, gezonde groene dip met knoflook en citroen van! Je vindt het recept hier!
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!