Groene Dip van leftover broccolistronk, knoflook en citroen

Groene Dip van leftover broccolistronk, knoflook en citroen; dit simpele receptje is dé oplossing voor je overgebleven broccoli stronken. Vindt jij het ook zo’n zonde om die weg te gooien. Nee doen hoor, dit dipje is heerlijk, rete-gezond en je verspilt zo helemaal niets van die lekkere broccoli!

Groene dip van broccoli stronk en knoflook
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Groene Dip van leftover broccolistronk, knoflook en citroen

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

4

Ingrediënten:

  • 2 broccolistronken
  • 1 teen knoflook
  • 2 theelepels olijfolie
  • theelepel citroensap
  • snuf zeezout
  • snuf zwarte peper
  • chilipoeder naar smaak

Groene dip van broccoli stronk en knoflook

Instructies:

  • Meng in een foodprocessor of hakmolen alle ingrediënten, behalve de chilipoeder, tot een pesto.
  • Voeg eventueel meer olijfolie toe indien nodig.
  • Bestrooi met chilipoeder.

Groene dip van broccoli stronk en knoflook
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?