Gratis Hutspot en Hotspot printables!

Plannen kan zo lekker zijn! Zeker als je een crazy druk schema hebt, moet dealen met kieskeurige eters thuis of gewoon organisatorisch een beetje op Monica van Friends lijkt. Print ze uit, hang ze op de koelkast en schrijf meteen je inspiratie of broodnodige boodschappen op of kruip met je laptop en een grote cappuccino op de bank om jouw favo Hutspot & Hotspot recepten op te zoeken en je Foodie Weekplanner op je gemak in te vullen!

Salades

Ben jij op zoek naar recepten voor lekkere salades? Als bijgerecht bij een etentje of misschien omdat je zin hebt in een healthy Tuesday. Een salade klinkt altijd een beetje saai, alsof je een bakje gemengde sla met radijsjes op tafel zet. Toch is niets minder waar! Echt lekkere recepten voor (maaltijd)salades vindt jij bij Hutspot & Hotspot!

Recepten voor lunch salades. 
Een lekkere skinny boerenkool quinoa salade met avocado, sojasaus en granaatappel of een simpele ceaser salad to go. Wij zijn gek op salades als vervanging van je ordinaire bammetje kaas. Maak jij een salade die mee wilt nemen naar the office; onthoud dan altijd om de dressing apart te maken. Je dressing te vroeg over je salades sijpelen maakt het recept klef en levert je alleen maar een baalmomentje tijdens een anders zo heerlijke lunch op.

Maaltijdsalades
Gebakken geitenkaas op een bedje van spinazie en gebakken uien, hoe klinkt dat? Geen zielige salade, waarbij je na de maaltijd begint te dromen van een patatje oorlog, maar een lekker recept voor een echte maaltijdsalade. Zo eentje waar je de hele avond op kunt teren. Nog een heerlijke maaltijdsalade is deze simpele burgersalade. Het klinkt niet heel erg healthy, we know. Maar toch is het gezonder dan je denkt en dit recept staat ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel. Heerlijke ijsbergsla, lekkere groentes, een eigen dressing met bovenop een magere rundvleesburger en een gebakken eitje. Et viola, nog een maaltijdsalade!

Salades voor bij de pasta
Een bord romige pasta met een citroensausje is natuurlijk niet compleet zonder de veggies. Maar wat voor groente serveer je hierbij? Wij hebben een heerlijk recept voor een salade met parmaham, vijgenjam en burrata voor je in de aanbieding. Kom maar op met die lange zomeravonden vol la dolce vita!