Deze herfstsalade met gegrilde kruidenkip, peer en hazelnoten heeft een bodem van quinoa, gemengde salade en gebakken ui, knoflook en champignons en is echt fantastisch! Perfect voor een herfstachtige doordeweekse dag.
Laat je trouwens niet voor de gek houden door het lijstje aan ingrediënten, want deze salade valt echt honderd procent in de categorie ‘makkelijke maaltijd’. Terwijl de quinoa kookt en je de kipfilet ligt te sissen in de pan, bak je de champignons. Je snijd de avocado en en peer in plakjes en et voilà. Je kunt je salade bowl opbouwen!
Wat geeft deze salade nou precies zijn herfstige karakter? Naast de peer en de hazelnoten doen de champignons het hem! Nu de paddenstoelen in het bos overal aan het oppoppen zijn is er niets herfstiger dan het bos naar je bord halen! Love it! Wil je naast deze herfstsalade met gegrilde kruidenkip peer en hazelnoten ook andere herfstreceptjes proberen? Ik heb al mijn favoriete herfstrecepten voor je op een rijtje gezet!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!