Spinaziesalade met gebakken geitenkaas en uien

Deze spinaziesalade met gebakken geitenkaas kan als lunch maar ook prima als maaltijdsalade en staat zo op tafel! Knapperige, verse spinazie, balsamico, gebakken geitenkaas en gebakken uienringen. De zurigheid van de balsamico past perfect bij de geitenkaas. Long time favorite!

Bouw je salade als volgt op; spinazie, uien, geitenkaasje en maak af met walnoten en crema di balsamico.

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Spinaziesalade met gebakken geitenkaas en uien

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
10 MIN.
10 MIN.
20 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

2

Ingrediënten:

  • 200 gram verse, gewassen spinazie
  • 2 mooi rondjes geitenkaas
  • 1 witte ui
  • Handje walnoten
  • Goede olijfolie
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • Crema di balsamico
  • Zeezout
  • Zwarte peper

Instructies:

  • Snijd de ui in ringen. Verhit olijfolie in een pan en fruit de uien hier mooi glazig in.
  • Grill het geitenkaasje voorzichtig in een derde pan. Wees extra voorzichtig met omdraaien, zodat het kaasje zijn vorm houd. Maak een dressing van twee eetlepels olijfolie, een theelepel balsamicoazijn, zout en peter. Besprenkel hier de spinazie mee.
  • Bouw je salade als volgt op; spinazie, uien, geitenkaasje en maak af met walnoten en crema di balsamico.

Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?