Avocado & Basilicum Pesto

Deze makkelijke Avocado & Basilicum Pesto is ultra romig, fris en heeft een klein beetje pit door de chili; kortom een goddelijke combinatie. Lekker op een toastje, bij een soepstengel maar ook bij een schaal nachos. Het enige dat je nodig hebt is een plantje verse basilicum, avocado’s, knoflook, limoen, chilivlokken en natuurlijk wat zeezout en zwarte peper! Lekker voor als je die kom guacamole nou wel eens hebt gezien. Trust me; you’re gonna love it!

Avocado & Basilicum Pesto
Avocado & Basilicum Pesto
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Avocado & Basilicum Pesto

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

2

Ingrediënten:

  • 2 avocado’s
  • 1 limoen
  • 1 basilicumplantje
  • chilivlokken
  • zeezout
  • zwarte peper
  • 1 teentje knoflook

Avocado & Basilicum Pesto

Instructies:

  • Maak eerst de makkelijke avocado-pesto. Pureer hiervoor in de keukenmachine of foodprocessor de avocado’s, handje basilicumblaadjes, 1 teentje knoflook, 1 theelepel limoensap en een snuf zeezout, zwarte peper en chilivlokken tot een pesto.

Avocado & Basilicum Pesto
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?