Super gezond Wortelsapje met Appel en Gember

Ben je op zoek naar een gezond sapje? Voordat ik Amsterdam voor Utrecht verruilde (iets met de liefde), bestelde ik dit super gezond Wortelsapje met Appel en Gember altijd bij Joe & the Juice. Echt mijn ultimate favoriet! Helaas hebben ze in Utrecht nog geen vestiging (please come), waardoor ik thuis zelf met de juicer aan de slag moet (wat stiekem wel weer heel veel geld uitspaart). Anyway, bij Joe & the Juice heet dit sapje de Go way Doc. En dat snap ik wel, wortel is rijk aan vitamine A en daarnaast ook aan vitamine C, D, E en K, en aan mineralen zoals kalium, magnesium en calcium. Mega gezond.

Super gezond Wortelsapje met Appel en Gember

Ook appeltjes zitten vol vitamines maar wat de dokter echt op afstand gaat houden is de gember. Gember werkt ontstekingsremmend en is goed tegen misselijkheid. Het ondersteunt processen in het lichaam, zoals de spijsvertering, en bestrijdt een hoge bloeddruk. Ik hoef je verder niets uit te leggen. Dit sapje  is niet alleen heel erg lekker maar ook heeeeel erg goed voor je!

Naast dit super gezond Wortelsapje met Appel en Gember is deze Groene Spinazie & Mango Smoothie ook een dikke aanrader. Sapjes en smoothies zijn echt the best way om je dagelijkse hoeveelheid groente binnen te krijgen; makkelijk, snel en als je het goed aanpakt ook nog eens heel erg lekker.

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Super gezond Wortelsapje met Appel en Gember

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.

Porties:

2

Ingrediënten:

  • 250 gram wortelen
  • 2 appels
  • stuk gember van ongeveer 3 centimeter

Super gezond Wortelsapje met Appel en Gember

Instructies:

  • Was de wortelen en de appel.
  • Doe alles samen in de juicer en pers tot een heerlijk sapje.

Super gezond Wortelsapje met Appel en Gember
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Beoordeling Super gezond Wortelsapje met Appel en Gember.