Overnight oats met appel, noten en kaneel

Deze overnight oats met appel, noten en kaneel zijn super easy om te maken. Je hebt alleen een nachtje geduld nodig, maar dat is het waard. Fijn is dat je de overnight oats ook (in een luchtdichte pot) een dag of 4 in de koelkast kunt bewaren. Handig als je een beetje wilt preppen maar wel de hele week wilt genieten van een lekker ontbijtje. Kopje thee erbij en je dag begint goed!

Overnight oats met appel, noten en kaneel
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Overnight oats met appel, noten en kaneel

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

Ingrediënten:

  • 1 appel
  • 30 gram havermout
  • 75 milliliter sojamelk
  • 75 milliliter water
  • 20 gram rozijnen
  • handje pecannoten
  • 1 theelepel kaneel

Overnight oats met appel, noten en kaneel

Instructies:

  • Heb je een potje met een deksel? Perfect!
  • Hak de helft van pecannoten in de keukenmachine fijn. Meng de pecannoten met de havermout, rozen en wat kaneel in het potje. Voeg de melk toe. Daarbij is het belangrijk dat de havermout precies onder water (eeh melk) staat.
  • Draai de deksel op het potje en zet het potje voor een nachtje in de koelkast.
  • De volgende ochtend zijn je overnight oats met appel klaar! Snijd een appeltje in stukjes en meng die met wat kaneel, overgebleven pecannoten en rozijnen en gebruik dit als topping voor de overnight oats! Bestrooi met kaneel, et voilà! Een goed begin van de dag!

Overnight oats met appel, noten en kaneel
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?