Homemade Tzatziki

Homemade Tzatziki. is er iets beter dan dit? Deze draai je letterlijk in 5 minuten in elkaar en het maakt een wereld van verschil met gekochte tzatziki.  Deze romige Griekse yoghurt, knoflook en verse dille heeft zoveel smaak, love it! Deze tzatziki is trouwens niet alleen lekker bij dit broodje maar ook als zaterdagavonddip, als dressing of bij gyros.

Homemade tzatziki

Verder heb ik het simpel gehouden, want ik wilde graag een maaltijd die in een kwartiertje op tafel stond. Knapperige ijsbergsla, rode ui en vlees op een lekker broodje. Naast deze Griekse Pita met Shoarmavlees, Rode ui en Homemade Tzaziki meer makkelijke recepten? Ik heb ze allemaal voor je op een rijtje gezet!

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Homemade Tzatziki

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
0 MIN.
5 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

1

Ingrediënten:

  • 250 gram Griekse yoghurt 10%
  • 1 komkommer
  • 1 theelepel azijn
  • 1 klein teentje knoflook
  • scheutje olijfolie
  • handje verse dille
  • zeezout
  • zwarte peper

Homemade tzatziki

Instructies:

  • Rasp ondertussen de komkommer. Knijp vervolgens zoveel mogelijk vocht uit de komkommerrasp. Doe de uitgeknepen rasp in een kom en voeg de yoghurt, een uitgeperst teentje knoflook, theelepel azijn, wat zeezout, zwarte peper, een klein scheutje olijfolie en gesneden verse dille toe. Meng alles samen tot een heerlijk verse tzatziki.

Homemade tzatziki
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?