Gevulde avocado’s. Avocado’s hebben de wereld bijna overgenomen en everybody loves a good avocado! Deze romige avocado, gevuld met een kruidige Mexicaans gehaktmengsel en afgetopt met allerlei lekkere toppings is dan ook een blijvertje. Zalig! Lekker als voorgerechtje of als side dish bij een Mexicaanse maaltijd. Ik heb mijn klassieke kruidencombinatie gebruikt voor het vlees. Paprikapoeder, chili, knoflookpoeder, oregano, komijn en zout. Ik vind dit echt zo’n fijne combinatie, ook voor kip of gehakt!
Deze mediterrane tafel is trouwens gedekt door Anja van heerlijke webshop Table Joy en Nancy van Ons Haarlemse Huisje.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!