Pad Thai (of kway teow pad) zijn heerlijke drooggebakken noedels en hét gerecht in Thailand. Bij kleine eetstalletjes in Phuket eet je natuurlijk de allerlekkerste Pad Thai maar na lang zoeken en experimenteren heb ik toch een heerlijk, makkelijk recept dat je thuis kunt klaarmaken! Zodat je, wanneer je maar wilt, een beetje Thailand in je eigen keuken kunt ervaren.
Voeg vervolgens de taugé (ik voeg taugé altijd wat later toe aan al mijn gerechten, zodat het lekker knapperig blijft) en de noedels toe. Giet de saus erbij en roer de Pad Thai goed door. Schep de borden op.
Sla met een deegroller wat pinda’s fijn tussen een schone theedoek. Bestrooi de Pad Thai met de pinda’s, koriander en serveer er partjes limoen bij. Glaasje gingerale erbij, hoppa!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!