Padrón Pepers van de Barbecue met Parmazaanse Kaas en Zeezout

Padrón Pepers van de Barbecue met parmezaanse Kaas en Zeezout. Dit is ZO ONTZETTEND LEKKER! Een tijdje terug kwam ik per toeval met twee vriendinnen bij Dakterras in Haarlem terecht en daar serveerden ze de lekkerste Padrón Pepers met zeezout en kaas. Ik vind dit altijd zo lekker, maar je kunt deze pepers (die je niet moet verwarren met groene jalapeño pepers, die zijn namelijk pittig, Padrón pepers niet) bijna nooit ergens vinden. Tot ik een dag later de Jumbo in liep en daar lagen ze gewoon! Echt één woord; GODDELIJK!

Padrón Pepers van de Barbecue met Parmazaanse Kaas en Zeezout
Padrón Pepers van de Barbecue met Parmazaanse Kaas en Zeezout
Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten

Padrón Pepers van de Barbecue met Parmazaanse Kaas en Zeezout

Bereiding:
Kooktijd:
Totale tijd:
5 MIN.
5 MIN.
10 MIN.
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Porties:

2

Ingrediënten:

  • 200 gram Padrón Pepers
  • olijfolie
  • zeezout
  • handje geraspte parmazaanse kaas

Padrón Pepers van de Barbecue met Parmazaanse Kaas en Zeezout

Instructies:

  • Steek de barbecue aan en laat deze op tempratuur komen.
  • Meng wat olijfolie met zeezout en smeer hier de Padrón pepers mee in.
  • Rooster de Padrón pepers ongeveer 5 minuten op de hete barbecue. Als de pepers lekker verkleurd zijn, dan zijn ze klaar.
  • Bestrooi met parmezaanse kaas.

Padrón Pepers van de Barbecue met Parmazaanse Kaas en Zeezout
Share on pinterest
Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed! 

Wat vind jij van dit recept?