Hutspot en Hotspot diner

Eddy Spaghetti; la dolce vita aan het Krugerplein in Oost

Eén van mijn favoriete Italiaanse restaurants in Amsterdam met; pasta’s, pizza’s en een enorme keuze aan Gin Tonics, waaronder een gevaarlijk lekkere GT met lychee. Deze hotspot zit aan Krugerplein in Oost, een buurt die alleen maar leuker lijkt te worden.

Op de kaart van dit restaurant is een pasta All’Arrabiata Tricolore te vinden (mijn favoriet!); een verrukkelijk pasta met spicy tomatensaus, rode peper, knoflook, buratta (yes!), basilicum en Parmezaanse kaas, maar ook de pizza Tartufo met truffelcrème is een dikke aanrader.

Ga trouwens niet naar huis voordat je geproefd hebt van de huisgemaakte tiramisu met gebakken witte chocolade. Trust me. Afhalen kan trouwens ook bij Eddy Spaghetti.

Eddy Spaghetti is een hotspot met naast dit alles een lekker groot terras, waar je zomers uren Gin Tonics kunt blijven drinken, terwijl je knabbelt aan een bruchette of lui nog een olijf in je mond stopt. La dolce vita…

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!