Hutspot en Hotspot snelle hap

Croquetten Boutique Utrecht

Croquetten Boutique Utrecht, dit is echt een hotspot om je vingers bij op te vreten! Handgemaakte croquetten, en nee…dan heb ik het niet over een simpel vleeskroketje. Deze croquetten zijn ware kunstwerkjes. Bijvoorbeeld (mijn favoriet dit) de Rendang Croquet met mesclun, rempéjek, bosui en klassieke mayonaise op een maispuntje. Of de Hollandse Garnaal en Zeekraal Croquet. Echt als je één keer een croquet van de Croquetten Boutique hebt geproefd wil je niet meer terug naar de kroket.

Deze hotspot zit ook nog eens op een hele fijne plek, namelijk hartje stad op de Bakkerstraat. Daarmee is het de perfecte stop tijdens een shopping spree! De zaak is trouwens van Brain en Désirée, alle twee mega croquettenfans. Ze maken hun croquetten vers én met de hand, volgens eigen receptuur en zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Het liefst gebruiken ze lokale producten en ingrediënten met een goed verhaal! Ze hebben tien verschillende croquetten op de kaart staan en iedereen, ook vegetariërs, veganisten, visliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze heerlijke boutique.

Croquetten Boutique Utrecht
Croquetten Boutique Utrecht
Croquetten Boutique Utrecht
Croquetten Boutique Utrecht
Croquetten Boutique Utrecht

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!