ROUHI | House of Rituals

Gisteravond at ik bij het restaurant van het dit jaar geopende House of Rituals, het allereerste flagship store van dit merk in hartje Amsterdam. Deze enorme winkel is volledig dedicated aan de filosofie van Rituals; The Art of Soulful Living en er zit zelfs een Mind & Body Spa in dit schitterende gebouw op het Spui.

Rouhi - House of Rituals

Bij Rouhi serveren ze food for the soul. De chef kookt met de vier elementen van de natuur; water, vuur, aarde en lucht. We aten biet, kabeljauw met gekonfijte citroen en kip, wat lekker was. Maar mijn favoriete gerechten waren dit keer de veggies; de groene asperges met tempura en Sambai Hollandaise en de bloemkool met sesam en truffel waren echt zalig!

Rouhi - House of Rituals

Wij gingen voor het diner maar het is ook een perfecte spot voor een lunch, aangezien dit restaurant om de hoek van de Kalverstraat. En God knows dat we in die area wel een leuke hotspot voor lunch kunnen gebruiken! Het een aanrader om een keertje heen te gaan.

Rouhi - House of Rituals
Rouhi - House of Rituals
Rouhi - House of Rituals
Rouhi - House of Rituals

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!