Hutspot en Hotspot snelle hap

Poké Perfect Utrecht

Deze hotspot introduceerde de poké bowl aan ons! Poké Perfect op de Prinsengracht was de allereerste poké hotspot in Amsterdam en nog steeds is het mijn favoriete place to go voor een heerlijke bowl met sushirijst, verse tonijn en nog veel meer lekkers. Inmiddels woon ik niet meer in Amsterdam maar gelukkig heeft ook Utrecht een Poké Perfect! Op de Korte Jansstraat in de stad zit een hele fijne vestiging, mét plek om buiten te zitten!

Hotspot Poké Perfect, de lekkerste poké bowls

Heb je geen idee wat een poké bowl is? Dan vraag ik me af onder welke steen jij gelegen hebt. Poké bowls zijn Hawaiiaans geïnspireerde gerechten waarbij rijst overladen wordt met verse, rauwe vis, groente, sauzen en toppings. Het leuke is dat je je eigen bowl kunt samenstellen! Er is een eindeloze lijst aan lekkere ingrediënten en toppings maar tot voorkort bestelde ik al jaren hetzelfde; sushirijst, ahi tonijn, avocado, kool, edamame boontjes, komkommer overgoten met Sriracha mayonaise en afgetopt met crunchy uitjes en plakjes verse gember.

Poké Perfect; poké bowls op de Korte Jansstraat

Je kunt trouwens ook allerlei kleine gerechtjes bestellen bij Poké Perfect. Denk aan Yakitori kipspiesjes, een zeewiersalade of garnalen tempura (aanradertje).

Hotspot Poké Perfect, de lekkerste poké bowls

En hier gaat het dan toch weer fout. De toetjes. Ik ga er gewoon snel doorheen: spekkoek, een chocolade brownie en Japanse mochi balls.

Poké Perfect; poké bowls op de Korte Jansstraat
Hotspot Poké Perfect, de lekkerste poké bowls

ALLE POKÉ PERFECT HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Deze locatie op de Prinsengracht was de allereerste vestiging van Poké Perfect. Inmiddels zit Poké Perfect ook op de hippe Kinkerstraat in West, op de Nieuwendijk en in Oost in de Linnaeusstraat (mijn stam-Poké-Perfect). Sterker nog, Poké Perfect heeft het reservaat Amsterdam verlaten in is overgestoken naar Utrecht, Den Bosch en Almere.

Hotspot Poké Perfect, de lekkerste poké bowls

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!