Hutspot en Hotspot koffie en zoet

Tea Guys – Bubble Tea en Cream Cheese Tea’s in de Pijp

Tea Guys Amsterdam. Ken jij Cheese Tea al? Say what? Eeeh jaa, dat is thee die bedekt is met kaasschuim. Een paar jaar geleden dronk ik het voor het eerst in New York bij Debutea en ik was direct fan! In Azië (waar de Cheese Tea vandaag komt) is het inmiddels al mainstream om een warme of koude Cheese Tea te scoren.

Noem Cheese Tea bij iemand en die persoon trekt een tikje verward zijn neus op; ‘kaasthee, nee toch?’. Maar zoals wel vaker met zout en zoet is het een heerlijk drankje. Het zoutige kaasschuim past heel goed bij thee.

En toen spotte ik na een afspraak de Tea Guys in de Amsterdamse Pijp. Overal was het uitgestorven maar hier stond een dikke rij voor de deur (meer Cheese Tea fans!). En die rij was zo terecht! Ik probeerde namelijk hun Peach Cream met Earl Grey thee, perzik en sweet savory cream cheese schuim en die is goddelijk! Ze verkopen trouwens ook Boba Milk Teas en nog veel meer lekkere theetjes, dus please kunnen jullie ook uitbreiden naar Utrecht?

Tea Guys
Tea Guys

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!