Hutspot en Hotspot snelle hap

Vegan Junk Food Bar, fantastisch vegan restaurant in De Pijp

Toen in Nederland de Vegan Junk Food Bar opende was ik meteen verkocht! Toen ik in New York was, werd ik al fan van by Chloe, een fantastisch plant-based restaurant met inmiddels ook een aantal locaties in Londen (alweer iets dichterbij). Het eten van de Vegan Junk Food Bar is alleen nog lekkerder! Deze hotspot is echt het eerste vegan restaurant waar je met een gerust hart ook met een vleesliefhebber kunt afspreken.

Je blijft kijken naar alle lekkere dingen die uit de keuken voorbij komen, letterlijk ieder gerecht ziet er fantastisch uit. Kleurrijke burgers, freak fries, zeafood en heerlijke cocktails. De heerlijke loaded zoete aardappelfrietjes zijn versiert met viooltjes, de burgers niet van vlees te onderscheiden.

Naast de burgers nog zo’n verrassing: de shawarma. Plantaardige ‘shoarma’ met een heerlijk broodje en de speciale VJFB saus. In veel vegan restaurant bestaat saus uit een opgeklopt smaakloos wolkje maar bij de VJFB is het een heerlijke romige dot mayo. Samen met het edgy interieur en de streetart op de muren maakt alles de Vegan Junk Food Bar mijn favoriete spot in Amsterdam! Origineel, kleurrijk en bovenal heel erg lekker!

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!