Hutspot en Hotspot ontbijt en lunch

Coffee & Coconuts; een stukje Bali in de Pijp

De Pijp is een soort schatkamer vol hotspots en Coffee & Coconuts zit in een prachtig pand, midden in deze hippe Amsterdamse buurt. Het tentje was één van mijn allereerste ontdekkingen in Amsterdam. Ik ging er cappuccino’s met sojamelk drinken en kokosmakronen eten met mijn zusje. Inmiddels ga ik er heen als ik de prachtige strandtenten van Bali mis (oh La Brisa in Canggu, zucht….), want het interieur van Coffee & Coconuts zorgt voor tropische vibes. Houten tafels, banken vol kussens en frisse, lichte kleuren vullen het gebouw (dat in de roaring ’20 een bioscoop was).

Fijn aan de kaart is dat je niet perse hoeft te zondigen (mag wel), want op het menu staan allemaal lekkere healthy meals & snacks, met het liefst lokaal verkregen ingrediënten. De koffie van Coffee & Coconuts komt trouwens uit Bali!

Deze hotspot is een heerlijke plek om even te ontspannen aan de drukte van de Pijp en is makkelijk te bereiken, de Noord-Zuidlijn stopt namelijk om de hoek.

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!