Hutspot en Hotspot Drinks

SkyLounge Amsterdam – rooftop met een iconisch uitzicht

Een goeie rooftop moet op ieder hotspot lijstje staan en Amsterdam kent een paar hele fijne. Canvas, de W lounge en Floor17 natuurlijk. Vlak naast Amsterdam Centraal zit de SkyLounge in het Doubletree by Hilton. Het publiek is niet helemaal mijn scene maar god wat een view. Ik trap hier graag een avondje fancy doen af. Eerst cocktails in de SkyLounge en daarna een 7-gangendiner op kerstavond, of na een première in Eye hier nog een GT drinken!

SkyLounge Amsterdam

In het weekend staat er een DJ te shinen achter de draaitafel en zodra het donker wordt kijkt je uit over de lampjes van onze mooie stad. Schrik niet van de prijs van een cocktail, erg cheap zijn ze namelijk niet.

SkyLounge Amsterdam

Ik weet dat Amsterdam gewoon een bekende wereldstad is maar soms het voelt het als een uit de kluiten gewassen dorp. In een uur fiets je van de ene naar de andere kant en de Noord-Zuidlijn heeft de stad ook alleen maar kleiner gemaakt. Tel daar alle kleine straatjes en gezelligheid bij op. Toch heb je vanaf het dakterras van de SkyLounge even het gevoel dat je zit te borrelen in een echte wereldstad.

SkyLounge Amsterdam

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!