Hutspot en Hotspot diner

Café George; oesters & steak tartaar

Als het op de kaart staat dan bestel ik het altijd; steak tartaar. En als jij net als mij fan bent van dit rauwe hapje, dan wil je de steak tartaar van Café George proeven. Bij Café George kom je trouwens ook als je zin hebt in andere klassiekers. Start met een schaal oesters, een halve lobster of de heerlijke Franse uiensoep.

Café George Steak Tartare

Ik ben ook absoluut fan van de penne arrabbiata, de heerlijke pittige pasta van George. Lekker spicy en perfect van smaak. Ook de klassieke steak frites mag je niet vergeten, met die heerlijke kruidenboter. De ultieme klassieker. Voordat je vertrekt..vergeet de lemon meringue niet te proeven. Je krijgt geen spijt, promise.

Café George Steak Tartaar

Voor de lunch ben je bij Café George aan het juiste adres; eggs benedict met ham en hollandaisesaus, avo toast of een sandwich caprese!  Deze heerlijke hotspot om de hoek van het Vondelpark maakt natuurlijk deel uit van de George groep met nog veel meer locaties door de hele stad! Zo eet je bij het zusje George Marine verrukkelijke sushi!

Klassiekers bij Café George!

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!