Hutspot en Hotspot snelle hap

D&A Hummus Bistro; fijne hummusbar op de Westerstraat

Bij D&A Hummus Bistro West serveren ze de lekkerste hummus; dat goddelijke smeersel uit het Midden Oosten, dat mega snel zich een weg naar onze harten heeft gebaand! Eerder al schreven we over de locatie van D&A Hummus Bistro in Oost, maar deze heerlijke hummusbar heeft ook een locatie in Amsterdam West bij de altijd leuke Westerstraat. In dit gezellige tentje zetten ze graag je tafeltje vol lekkere gerechten!

Hotspot: D&A Hummus Bistro

Mijn favo gerechtje bij D&A Hummus Bistro is er ofcourse eentje met hummus topped met Jerusalem-seasoned kip, verse kruiden en olijfolie. Toen ik dit gerechtje voor het eerst at, had ik alleen nog maar ervaring met een bakje hummus van de versafdeling bij de Albert Heijn. Je kunt je mijn verrassing dus wel voorstellen toen ik een hapje nam van echte, verse hummus! Het is gewoonweg niet te vergelijken, wat verschrikkelijk lekker! Er worden bij dit lekkere gerecht pitabroden geserveerd en een kleine salade en pickles!

Hotspot: D&A Hummus Bistro

Na die eerste keer ben ik nog vaak terug geweest, bij D&A Hummus Bistro. Naast het lekkere eten is de sfeer gezellig én het team vriendelijk. In de zomer heeft deze locatie een kleine terrasje (kom op tijd) én het is ook een perfecte hotspot voor take-out. Zo hebben wij zomers vaak een tas vol heerlijks opgehaald om in het park op te peuzelen!

Hotspot: D&A Hummus Bistro

Naast meerdere gerechten met hummus (hummus veggies, falafel, siniya) heeft deze leuke hotspots ook lekkere Shakshuka’s op de kaart staan. Bij dit gerecht worden eieren gepocheerd in een saus van tomaten, ui en chilipeper en bij D&A Hummus Bistro hebben een Shakshuka met spinazi en feta op de kaart staan! Heerlijk!

Hotspot: D&A Hummus Bistro

De rekening valt trouwens ontzettend mee. Je betaalt tussen de €10,- en de €15,- voor een hummusgerecht. Deze hotspot heeft ook de A bit of This & a Bit of That op de kaart staan…een leuke proeverij van allerlei kleine gerechtjes. Zeker weten dat ik die de volgende keer ga uittesten!

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!