Hutspot en Hotspot ontbijt en lunch

The Avocado Show

Deze hotspot is pink, ofcourse very instagrammable en vol avocado’s. Houd je niet van deze boterzachte (wist je dat ze in Spanje avocado’s boter uit het bos noemen) groente? Blijf dan lekker thuis. Want de hele menukaart van deze hotspot staat vol goddelijke avocadogerechtjes; avo fries, avo toast en zelf een avo burger of pannenkoekjes met avocado.

Avocado Show Amsterdam 3

Voordat The Avocado Show twee jaar geleden de deuren van deze eerste locatie opende in (hoe kan het ook anders) De Pijp, hadden ze al meer dan 100K volgers op Instagram. En als je er geweest bent snap je het. Ieder gerechtje op de kaart is het namelijk waard om ingelijst te worden. De hotspot zelf is trouwens ook een plaatje, met de groene plantenwand en neonletters aan de muur.

Avocado Show Amsterdam 3

Ik hoor je denken, het ziet er allemaal fantastisch uit maar blabla chocoladevla…is het ook lekker? Ik ging zelf voor een broodje humus met een avocadoroos on top en kan ik alle eerlijkheid zeggen; ja! Nou ben ik ook een echte avocadoliefhebber maar wie niet?

Avocado Show Amsterdam 3

Naast dit lekkere broodje kun jij je verheugen op; avocado met gepocheerde eieren met hollandaise saus, poké bowls of een cajun chicken salade….Ruimte voor een toetje? En hier zou ik geen grapjes over maken; je kunt er peanut butter avo ice cream bestellen! Bekijk gewoon zelf anders even de menukaart!

Avocado Show Amsterdam 3
Avocado Show Amsterdam 3

Bewaar deze hotspot op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed!