Cheflix. Zoals Netflix maar dan met sterrenchefs.

Heb jij soms ook 24Kitchen gewoon als achtergrondgeluid de hele dag aanstaan en ben je gek op kookprogramma’s? Ik kan hele dagen kijken naar Miljuschka in Japan (of Mexico of Vietnam), heerlijk! Heb jij dit ook? Dan ga je Cheflix leuk vinden. De beste Michelinsterren chefs leren jou aan de hand van unieke masterclasses de sterren van de hemel te koken. De masterclasses zijn voor elk niveau geschikt.

Cheflix is geschikt voor elke thuiskok, je hebt helemaal geen ervaring nodig. Leer van de beste Michelinsterren chefs. Leer van hun tips, valkuilen, trucs en geheimen zodat ook jij fantastische gerechten op Michelinsterren niveau kan bereiken.

In de masterclasses leren de sterrenchefs jou hun gastronomische geheimen. Mooie beelden en handige close-ups geven jou het gevoel dat je samen met de chefs aan het koken bent. Bij elke masterclass vind je de recepten helemaal uitgeschreven én een handige boodschappenlijst, zodat je makkelijk en snel zelf aan de slag kunt.

Deze chefs doen mee!

  • Jacob Jan Boerma
  • Stefan van Sprang
  • Erik van Loo
  • Ron Blaauw
  • Joris Bijdendijk
  • Soenil Bahadoer
  • Jonathan Zandbergen

Om de masterclasses te kunnen volgen sluit je een jaarabonnement af voor €35,88, wat neerkomt op €2,99 per maand! Ook een leuk cadeautje voor een Foodie (of misschien een lief die niet kan koken ;-)).  Meer weten? Klik dan hier voor de website.

Cheflix is geschikt voor elke thuiskok, je hebt helemaal geen ervaring nodig. Leer van de beste Michelinsterren chefs. Leer van hun tips, valkuilen, trucs en geheimen zodat ook jij fantastische gerechten op Michelinsterren niveau kan bereiken. Meer info: Cheflix.nl

Bewaar dit artikel op Pinterest!

@hutspotenhotspot

Pinterest

Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe nieuwtjes gewoon rechtstreeks in je feed! 

Ester van Hutspot en Hotspot

Hi foodie!

Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.

Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram. 

KokenKoken

Taco Tuesday recepten