Gratis Hutspot en Hotspot printables!

Plannen kan zo lekker zijn! Zeker als je een crazy druk schema hebt, moet dealen met kieskeurige eters thuis of gewoon organisatorisch een beetje op Monica van Friends lijkt. Print ze uit, hang ze op de koelkast en schrijf meteen je inspiratie of broodnodige boodschappen op of kruip met je laptop en een grote cappuccino op de bank om jouw favo Hutspot & Hotspot recepten op te zoeken en je Foodie Weekplanner op je gemak in te vullen!

Drinks

Op zoek naar de lekkerste drinks recepten?
Wil jij weten wat de beste verhouding voor een perfecte, ijskoude gin en tonic is (het liefst met gebrande salie en bramen)? Of ben je op zoek naar een recept voor een trendy, fluffy Dalgona koffie? Alle recepten voor drinks vindt jij bij Hutspot en Hotspot. Van een recept voor een knus kopje warme gemberthee met honing en kaneel tot de ideale verhoudingen voor de retro Cosmopolitan cocktail die door Sex and the City zo populair werd.

De lekkerste smoothie recepten
Naast deze recepten geeft Hutspot en Hotspot jou ook de lekkerste recepten voor smoothies. Zoals een verrukkelijke blauwe bessen smoothie of een sojayoghurtvariant met aardbeien; lekker als ontbijt of tussendoortje!

Denk ook aan de lekkerste recepten voor sapjes
Recepten voor sapjes natuurlijk niet ontbreken. Ben jij de gelukkige bezitter van een juicer? Dan tover jij in een handomdraai met deze Hutspot en Hotspot recepten de lekkerste appel-, wortel-, gembersapjes op tafel. Of denk eens aan een gezond spinazie-sapje met banaan en aardbeien.

Koning der drinks; de sgroppino
Als we dan toch over de lekkerste recepten voor drankjes aan het praten zijn; één drankje is natuurlijk koning. Dan bedoel ik natuurlijk de sgroppino; een Italiaans dessertdrankje gemaakt van wodka, prosecco en romig citroensorbetijs. Er zijn natuurlijk allerlei varianten op dit goddelijke drankje te bedenken; met bijvoorbeeld champagne of aardbeienroomijs. De Italianen drinken de wereldberoemde sgroppino tussen de gangen door of als dessert.

Meer dan alleen drinks recepten
Wil jij meer drinks recepten of andere foodie inspiratie? Hutspot en Hotspot heeft ook de lekkerste recepten voor ontbijt, lunch, snacks, soepen en diners.